OPROEP

OPROEP GETUIGEN 2
We zijn op zoek naar de eigenaars en/of inzittenden van de beschreven wagens, mogelijks als getuigen van de verdwijning van Jelle.
Donderdag- op vrijdagnacht, 9-10 april 2015, om 3.37 uur stopt voor het restaurant Eethuis Pieter een witte camionette. Op de voordeur is een zwarte afbeelding te zien van een aflopende dikke streep. Achteraan boven het achterwiel is er ook vaag een zwarte markering merkbaar. Uit onderzoek blijkt duidelijk dat het hier niet over een leverancier van het restaurant gaat.
Achter de camionette staan nog wagens gestationeerd te merken aan de lichtstralen. Na een tijdje vertrekt de camionette onmiddellijk gevolgd door twee wagens.
Iedereen die tips kan geven over deze wagens wordt gevraagd om contact op te nemen. We vragen in het bijzonder aan de eigenaars en/of inzittenden van deze wagens om zich kenbaar te maken.
We vragen ons vooral af waarom de wagens achter de camionette blijven staan en niet voorbij steken.
Informatie hierover kan doorgegeven worden via een privé bericht op onze Facebookpagina of via doorzettenvoorjelle@hotmail.com .
Wie anoniem hierover tips wilt geven, kan dat ook steeds via de politie op het nummer 0800 30 30 0.

OPROEP GETUIGEN 1

Wij roepen alle mensen op die in de nacht van 9 op 10 april aan het appartement van Jelle gepasseerd zijn. Deze avond en nacht was er een party aan de gang in de Chiqon (rondpunt) en stonden veel mensen buiten op het terras.

Er zijn 30 voetgangers gepasseerd tussen 00.45 en 7.00 uur. Deze zijn duidelijk te zien op de camerabeelden. De beelden mogen we echter niet publiceren omwille van privacy redenen. We roepen deze mensen echter op om zich kenbaar te maken bij ons of bij de politie als getuigen.

We vragen ons af of ze iets gemerkt hebben. Kwam er iemand buiten? Alleen of meerdere personen? Belde er iemand aan? Brandde er licht boven of in de gang? Stond er een deur open? Stond er een wagen, bromfiets of fiets voor de deur?

Speciale oproepen willen we doen naar volgende personen:

• Om 00.50u wacht er een persoon voor de deur van Eethuis Pieter een aantal minuten terwijl hij bezig is met zijn gsm. Hij wandelde
  van richting VTI naar het rondpunt en stopte bij de voordeur van het restaurant. Na enkele minuten keerde die persoon terug richting
  VTI om na 45 seconden terug richting Chiqon te wandelen en dan door te stappen.
• Om 02.26u passeert een jonge man met een dame op zijn schouder.
• Om 03.01u passeren 3 personen. Een koppel loopt op het voetpad en omhelzen elkaar terwijl een derde op straat loopt.
• Om 03.32u passeren een bejaarde vrouw en een kale man. De man had een grote tas bij.
• Om 03.36u staat er een bestelwagen stil voor de deur van Pieter. Achter deze wagen staan nog 2 auto’s te wachten tot de 
  bestelwagen vertrekt en pas dan rijden ze samen weg. We vragen ons af waarom deze wagens de bestelwagen niet voorbij staken.
  Misschien stond er een voertuig aan de overkant van de weg geparkeerd? Ook hier hadden we graag meer informatie over.
• Om 04.13u passeren er 2 mannen waarvan 1 persoon een fiets aan de hand heeft.
• Om 05.15u passeert een jonge man in een wit hemd met opgerolde mouwen.
• Om 05.49u passeert een zwarte man met een bodywarmer en driekwart broek aan. Hij heeft oortjes in en draagt een bril.

Al deze mensen komen van het rondpunt en wandelen richting VTI.

We beklemtonen dat het hier over een oproep naar getuigenissen gaat. Als je zichzelf hierin herkent en iets gezien hebt, vragen wij om iets te laten weten via doorzettenvoorjelle@hotmail.com of via een privébericht op Facebook (doorzetten voor Jelle). Als je iets zou gemerkt hebben en anoniem wil blijven, neem dan aub contact met de politie op het nummer 0800 30 30 0.

Alvast hartelijk dank!

Copyright 2015 vzw Doorzetten voor Jelle - doorzettenvoorjelle@hotmail.com